Autizam i rak povezani s ljudskim fetalnim stanicama u cjepivima

Piše: Irena Dujmušić
Os Uma

Nova studija objavljena u rujnu 2014., otkriva značajnu korelaciju između pojave autizma i korištenja MMR, varicella te hepatitis-A cjepiva, a zbog njihovog sadržaja ljudskih fetalnih stanica i retroviralnih kontaminanata.

Istraživači sa Sound Choice Framaceutskog Instituta (SCPI) su koristili statističke analize i podatke dobivene iz SAD-a, Velike Britanije, Danske i zapadne Australije, te su utvrdili da povećanje slučajeva autističnog poremećaja odgovara uvođenju cjepiva koja koriste navedene tvari.

Dr. Theresa Deisher, glavna znanstvenica i osnivačica SCPI napominje da cjepiva nisu povezana samo s autizmom već i epidemijom leukemije kod djece te limfomom.

Desetljećima su poznate opasnosti inducirane mutageneze pomoću staničnih linija ljudskih fetusa, no one se ignoriraju, a umjesto provođenja sigurnosnih studija regulirana je količina ljudske DNK u cjepivu. Prema regulativi FDA, taj iznos ne smije biti veći od 10 ng.

Tim dr. Deisher je otkrio da su razine fetalne DNA od 142ng do 2000ng po dozi cjepiva, što je daleko iznad takozvane sigurnosne razine. Ona izjavljuje: “Postoji veliki broj publikacija o prisutnosti HERV-a, ljudskog endogenog retrovirusa i njegove povezanosti s limfomom u djetinjstvu. Cjepivo MMR, cjepivo protiv vodenih kozica i doista sva cjepiva koja su proklamirana ili proizvedena pomoću fetalnih staničnih linija WI-38 su kontaminirana s ovim retrovirusom. I roditelji i liječnici imaju pravo znati ovo!”

Ova otkrića zahtijevaju hitnu istragu od strane regulatornih agencija, ako ne i trenutnu zabranu uporabe ljudskih fetalnih staničnih linija u cjepivima.

Cjelokupna studija je dostupna i može se vidjeti ovdje.

Izvor: Globalresearch

4 comments

  1. BRAVO ČESTITAM DA ITRAŽUJETE I OBJAVLJUJETE OVE ISTINE DA SE BAR ČUJE DA NETKO ZNA ZA TE UŽASNE STVARI SA CJEPIVIMA!!

    Liked by 1 person

    • Hvala, zapravo to istražuju znanstvenici, oni kojima je stalo da objektivno prenose sve činjenice koje bi ljudi trebali znati. Drago nam je kada se takva istraživanja pojave u javnosti, i uvijek ćemo ih rado prezentirati.

      Like

  2. Na žalost radi se o časopisu koji je na listi Beall’s List of Predatory Publishers 2013 ii u kojemu za 800 dolara možeš objaviti da su se svemirci iz susjedne galaksije spustili u tvoje dvorište. Ako istražujete, istražujte bolje.
    Nema priznate povezanosti… Da ne govorim da rak nije jedinstvena bolest već se radi o nizu različitih bolesti, čak i na istim lokacijama.Tražiti zavjere tamo gdje ih nema može nanjeti zlo drugim ljudima!

    Like

    • Nije važno gdje je objavljena, ova je studija značajna jer je obradila statističke podatke koji su pokazali da otkada su uvedene fetalne stanice u cjepiva da od tada počinje uspon broja slučajeva autizma i raka. Nitko nije naveo da je u pitanju ikakva zavjera, već je istaknuta korelacija.

      Like

Leave a comment