Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja:

Os uma se sastoji od besplatnih sadržaja kreiranih i uređenih od strane autora i prevoditelja tekstova.
Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Preuzimanjem tekstova i podataka Osi uma i/ili dostupnih datoteka korisnik prihvaća uvjete i odredbe, kako je navedeno u nastavku:

Autorska prava
Os uma polaže autorska prava na autorske sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Os uma portala.

Upotreba materijala
Sadržaj je namijenjen korištenju u privatne, ali ne i komercijalne svrhe. Ukoliko se sadržaj koristi ili distribuira u komercijalne svrhe, potrebno je prethodno zatražiti suglasnost uredništva Osi uma. Materijal se može koristiti isključivo u nepromijenjenom obliku s jasno navedenim izvorom i poveznicom na izvorni tekst Osi uma.

Odgovornost
Os uma ne preuzima nikakvu odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost informacija sadržanih na internetskoj stranici, uključujući tehničke informacije, podatke, prijevode tekstova drugih stranica i objave prenesene s drugih stranica ili autorske tekstove. Podaci predstavljeni na Osi uma mogu u međuvremenu biti izmijenjeni ili u međuvremenu može doći do novih saznanja s kojima mi nismo upoznati.

Poveznice
Za sadržaj internetskih stranica koje su povezane s Osi uma putem poveznica, nismo odgovorni. Takve su poveznice namijenjene samo kao podrška korisniku stranice. Ne utječemo na sadržaj povezanih internetskih stranica.

Izmjene uvjeta korištenja
Os uma zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s