O nama

Os uma – portal za osobni rast i razvoj, bolju budućnost čovječanstva, za život bez straha.

Što znači život bez straha? To je život u slobodi, za sve one koji će se suočiti s brojnim nedaćama, ali neće u njima vidjeti ništa loše, već će samo tražiti izlaz iz njih, a izlaz uvijek postoji. Stvar je u pozitivnom stavu, u mišljenju da dobro uvijek postoji, čak i u najgorim situacijama, čak i onda kada se pitamo – zašto nam se sve to događa, a nema lijeka – možda smo mi primjer na kojem će učiti drugi, možda smo mi ti zbog kojih će ljudi lakše podnijeti i riješiti svoje nedaće.

Vjerujemo da se ništa ne događa bez razloga, cijeli život je učenje, bez obzira učimo li iz dobrih ili loših primjera. Mi osobno želimo doprinjeti boljem životu svakog pojedinca, a time i boljem životu svih ljudi, vjerujemo da pozitivna rješenja kao i činjenice o nečemu što nismo znali mogu doprinjeti da svi skupa živimo bolje. Svijet možemo mijenjati tako da prvo mijenjamo sebe, možda svojim primjerom možemo utjecati na promjene kod drugih, a u tome nam uvijek pomaže usvajanje novih činjenica, kojih, ma kako god mi mislili suprotno, ima beskonačno.

Svi naši tekstovi koje ćemo vam prezentirani, temeljeni su na znanstvenim istraživanjima, trudit ćemo se pružiti vam uvid u činjenice koje niste znali ili drugačiji pogled na njih.

Dobrodošli u svijet istraživanja, svijet rasta i života bez straha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s