Izlječenje od raka – osobno iskustvo

Os Uma
Uredila: Irena Dujmušić

Povodom našeg istraživanja o prirodnim načinima liječenja raka, javila nam se jedna osoba koja ima želju podijeliti svoja iskustva iz borbe s rakom, za kojeg smatra da je pobijeđen biljnim pripravcima. Ona je bolovala od Hodgkinovog limfoma, odnosno raka limfnog sustava, koji je tretiran kemoterapijom, no kako sama kaže, veliku je pomoć i spas pronašla u biljnim pripravcima travara iz Crne Gore.

Dolores je, prema svojoj priči, u 28-oj godini života saznala da boluje od Hodgkinove bolesti, rak je zahvatio limfne čvorove na vratu i na plućima kod srca. Liječnici su odmah proglasili četvrti stadij bolesti, iako rak nije zahvatio abdomen, a zbog čvora kod srca koji nije nudio baš najbolje prognoze. Odmah joj je određena konvencionalna terapija, najveći mogući broj kemoterapija – 16 doza svaka 2 tjedna. S radom travara iz Crne Gore je bila upoznata od ranije, budući da je pomogao i njezinoj majci, te je odmah krenula s korištenjem njegovih pripravaka i to svako jutro i svaku večer. Nakon tri kemoterapije su joj ponovno napravili PET scan, a nalazi su bili jako dobri. Zloćudni su se čvorovi smanjili nevjerojatnom brzinom, neki su čak i nestali, a liječnici za to nisu imali objašnjenja. Ubrzo se pojavila alergija na kemoterapiju, zbog koje se gušila, te su joj ukinuli jednu cijelu dozu kemoterapije. Liječnici su smatrali da će imati trajna oštećenja pluća od gušenja i lijeka u kemoterapiji koji joj je štetio, medutim, ona se oporavila neviđenom brzinom. Već na osmoj kemoterapiji se sama vozila na liječenje na relaciji Zagreb – Dubrovnik, a svi su se čudili njezinom iznimno brzom oporavku. Njezin privatni liječnik nije mogao vjerovati da joj jajnici savršeno rade i da je menstrualni ciklus redovit, jer je to uz kemoterapiju rijetkost, no ona to pripisuje biljnim pripravcima budući da je travara zamolila da joj u pripravak uključi i terapiju za zaštitu jajnika. Zbog brzog napretka, primila je 12 kemoterapija umjesto 16, jer su liječnici zaključili da je izliječena.

Na pitanje je li mijenjala neke životne navike i je li uvodila neke promjene, Dolores navodi kako joj je rečeno da ne konzumira šećer, no ističe kako nikada nije pojela više kolača nego tada jer je živjela po principu “kada je već sve loše, dajte mi kolača“. Išla je na bioenergetske tretmane zbog bolova u kostima zbog silnih kortikosteroida koje je primala direktno zbog alergije na kemoterapiju. Ostalo nije puno mijenjala, nije prestala pušiti, nije se bavila tjelovježbom zbog slabosti organizma, no bila je vrlo pokretna za razliku od mnogih koji primaju kemoterapiju. Osim tih biljnih pripravaka, konzumirala je i koštice marelice, pila beta glukan pa biobran i zeolit, no prema njenom osjećaju, ništa od toga joj nije pomagalo i nije imalo efekta te je s vremenom ostala samo na biljnim pripravcima. Posebno napominje da je u svemu tome ostala iznimno pozitivnog duha, što smatra vrlo važnim, kaže da se jako puno smijala.

Napomena uredništva:
Iznimno nam je drago zbog ovog slučaja izlječenja, i drago nam je da ovakve vijesti možemo podijeliti s čitateljima. Postoje vrlo velike mogućnosti izlječenja raka, kod nekih će djelovati konvencionalna terapija, no ona istovremeno i uništava organizam jer ne može djelovati ciljano, već zahvaća cijeli organizam, uništavajući pri tome i zdrave stanice. Kod drugih neće imati učinka, čak će uzrokovati brži napredak bolesti, tako da je korištenje konvencionalnih terapija uvijek dvosjekli mač. Veće šanse za izlječenje imaju osobe koje neće svoje zdravlje samo tek tako predati u tuđe ruke, već oni koji će potražiti više informacija i raditi sve što mogu kako bi aktivirali prirodnu sposobnost obrane. U svemu tome je jako važna i energija te pozitivan stav, a više o ovoj tematici možete pročitati u tekstu “Spontana remisija – neobjašnjivi fenomen samoozdravljenja od teških bolesti” Ističemo kako ne želimo nikome sugerirati išta, ni gdje će se liječiti ni na koji način, stoga i nismo naveli o kojem se travaru radi. Cilj nam je samo pružiti provjerene, znanstveno potvrđene informacije koje bi mogle pomoći u liječenju teških bolesti. U tom smislu, više informacija možete pronaći u našoj rubrici zdravlje, u kategoriji “Prirodno liječenje raka“. Ukoliko i vi imate svoju priču o izlječenju od teške bolesti, i smatrate da bi to nekome moglo pomoći, pišite nam.

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s