Liječenje escherichie coli uljem divljeg origana – osobno iskustvo

Os Uma

Javila nam se čitateljica Nataša koja želi sa svima podijeliti svoje pozitivno iskustvo u liječenju bakterije escherichie coli iz urinarnog trakta. Naime, ona je nakon dvije bezuspješne terapije antibioticima, koje nisu uspjele eliminirati tu tvrdokornu bakteriju, počela uzimati origano ulje.

Provjerene znanstveno dokumentirane informacije, u kombinaciji s osobnim iskustvima, najbolji su mogući način prezentiranja liječenja prirodnim tvarima, stoga iznosimo priču naše čitateljice vjerujući da će ova priča moći pomoći i drugima.

Dakle, nakon konvencionalnih terapija koje nisu pomogle, Nataša je pomoć potražila među takozvanim alternativnim tvarima i odlučila se za ulje divljeg origana. Princip uzimanja ovog ulja pronašla je na internetu te je uzimala tri dana 3×1 kap, tri dana 3×2 kapi i onda 3×3 kapi do kraja terapije koja obično traje od 15 do 20 dana. Ona je uzimala 18 dana. Ulje je pila sa žličicom maslinovog ili kokosovog ulja, poslije jela, a zbog jako okusa može se nakon uzimanja popiti čaša vode, čaja ili nekog drugog prirodnog napitka.

Važno je napomenuti da ulje origana može spriječiti tjelesnu apsorpciju željeza te se preporuča onima koji pate od nedostatka ovog minerala, a koji uzimaju suplemente, da ulje uzimaju najmanje dva sata prije ili poslije. Za one koji se samo žele osigurati da će se apsorpcija željeza obavljati neometano dovoljno je poduzeti neke mjere prevencije, poput ispijanja čaja od koprive kao što je to radila Nataša ili uzimati bilo što drugo što sadrži više željeza.

Na kraju, nakon terapije uljem origana, naša je čitateljica otišla na novi pregled gdje je putem urinokulture dokazano da opake bakterije više nema te je liječenje uspješno završeno.

Ukoliko i vi imate svoju priču o liječenju neke bolesti ili simptoma uz pomoć prirodnih tretmana, i smatrate da bi ta informacija mogla pomoći drugima – pišite nam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s