Antineoplastoni – učinkovita prirodna tvar za liječenje raka koja se ignorira već 45 godina

Piše: Irena Dujmušić
Os Uma

Ljekovita tvar protiv raka, koja je otkrivena još 1967. godine, sastavni je dio naše krvi i urina, a djeluje i kod naprednih oblika raka koji su otporni i na kemoterapiju i na zračenje.

Antineoplastoni su skupina peptida koji se prirodno pojavljuju i derivati su aminokiselina koji kontroliraju rast tumora. U kliničkim studijama je dokazano da je ova prirodna terapija vrlo učinkovita i netoksična, u odnosu na kemoterapiju.

Dr. Stanislaw Burzynski ih je prvi identificirao u ljudskoj krvi 1967., te je zabilježio: “Postoje značajne razlike u sadržaju peptida u serumu oboljelih od raka u usporedbi s kontrolnom skupinom.”

Zahvaljujući činjenici da se slične peptidne frakcije nalaze u ljudskom urinu i mogu biti pročišćene kao izvor Antineoplastona, dr. Burzynski je započeo istraživački program “za identifikaciju antineoplastičnih peptida iz urina” poznat kao Burzynski Research Institute.

Otkriće da urin sadrži terapijske spojeve nije novitet. Dr. Burzynski objašnjava: “Ljekovito korištenje urina i ekstrakata mokraće je poznato već stoljećima u starom Egiptu, Grčkoj, Rimu, Indiji, Sjevernoj i Srednjoj Americi. U moderno doba, prva studija o rastu inhibirajućih tvari u urinu je provedena 1937. godine. Istraživanje o peptidima iz mokraće ima dugu povijest, a inicijator je poljski istraživač, S. Bondzynski, 1897. godine.”

Istraživanje Dr. Burzyinskog je dovelo do otkrića pet različitih peptidnih frakcija koje je nazvao Antineoplastoni A1, A2, A3, A4 i A5. Prva aktivna komponenta je identificirana kao 3-fenilacetilamino-2 ,6-piperidinedion i nazvan je Antineoplaston A10. Dva sintetska derivata Antineoplastona A10 nazvani su Antineoplaston AS2-1 i Antineoplaston AS2-5.

Budući da postoji vrlo velik broj skeptika, pogotovo onih koji su medicinske i farmaceutske branše, dovoljno je reći da se na stranicama Nacionalne Medicinske Biblioteke SAD-a nalazi veliki broj istraživanja koja su proučavala utjecaj Antineoplastona na tumore i rak svih oblika. Jedno od tih istraživanja navodi: “…Glavni negativni utjecaji koji mogu imati veze s tim agensom kada se koristi u kombinaciji s drugim konvencionalnim kemoterapijskim agensima ili zračenjem su opća slabost, mijelosupresija i disfunkcija jetre, no ovi efekti nisu vidljivi kada se Antineoplaston daje sam. Primjećeno je i da su tumori ili nestali ili su se vidljivo smanjili, također nije zabilježen rast tumora te je stopa preživljavanja bila značajno veća nego kod bolesnika čiji su tumori progresivno rasli. Zaključeno je da su Antineoplaston-10 i AS2-1 manje toksični od uobičajenih kemoterapeutika i oni su korisni u terapiji održavanja za pacijente s rakom.”

Inovativna terapija za liječenje raka koju je osmislio dr. Burzinsky je “Personalizirana genska ciljana terapija”. Antineoplastoni su preslike dijelova tjelesnog prirodnog biokemijskog obrambenog sustava, koji ciljaju molekularne sklopke koje reguliraju rad stanica. Ova kombinacija peptida, aminokiselinskih derivata i organskih kiselina učinkovito tjera abnormalne stanice raka u staničnu smrt, dok zdrave stanice štiti od oštećenja.

Dr. Burzynski se tijekom svih ovih godina bori s pritiscima i tužbama protiv svog rada. Optužen je da svojim antineoplastonskim protokolom krši zakon o liječenju bolesnika s rakom. Teksaški Medicinski Odbor je pod pokroviteljstvom FDA vršio najveći pritisak i kada se već činilo da će dr. Burzynski odustati od svoje liječničke licence, povukli su sve svoje tužbe, bar za sada.

Nije ni malo čudno što se ovakvi pritisci vrše na svakoga tko će pokušati pomoći ljudima liječeći ih potpuno prirodnim tvarima. Time farmaceutski i medicinski lobi gube ogromne svote novaca. No činjenice su činjenice, a one govore samo u prilog tome – da priroda liječi, i to bez nuspojava.

Više o ljekovitosti urina i urinoterapiji pročitajte ovdje.

Izvori: GreenMedInfo, NCBI, NaturalNews, NaturalNews

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s