Istraživanje – apel za sve oboljele od raka

Poštovani čitatelji!

Trebamo vašu pomoć – namjera nam je prikupiti što više izjava oboljelih od raka, koji su se izliječili na alternativni (prirodan) način, bez obzira jesu li kombinirali i konvencionalne terapije uz to. Zanima nas da nam ukratko opišete sve vaše poduzete terapije, što ste i u kojim količinama (otprilike) koristili, jeste li uz to mijenjali prehranu (na koji način) i jeste li koristili i neke druge tehnike izlječenja (koje) te što ste općenito poduzeli u vašem liječenju, kakve ste rezultate postigli i u kojem vremenskom roku.

Cilj nam je napraviti opservacijsko istraživanje te objediniti što više iskustava u vidu teksta (ili više njih) kako bi pomogli onima koji su trenutno bolesni i koji traže izlaz iz najzloćudnije moderne pošasti današnjice.

Stoga vas molimo – ako ste vi jedan od tih, pišite nam. Također, ako znate nekoga tko se izliječio na taj način, obavijestite ga o našoj namjeri. Osim toga, molimo vas da ovu objavu širite kako bi došla do što više ljudi, kako bi prikupili što više iskustava.
Vaše izjave možete poslati u poruke ovdje, na facebook stranici ili na naš mail – portalosuma@gmail.com

Hvala svima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s